Recensies

Commentaren: 8
 • #8

  Anita Baars (donderdag, 06 augustus 2020 18:24)

  Het was 4 april 2020 dat Robbie naar ons toe kwam met de rouwtruckframe, wat een goed systeem het paste zelfs op de oude vrachtwagen van mijn vader, de laatste wens van mijn vader kon in vervulling gaan, wat een goede service, echt top. Nogmaals dank voor alles die dag, ook namens mijn moeder en broer. Wij raden iedereen die een vrachtwagen heeft en zo'n laatste wens heeft neem contact op met Robbie Wijma, hij heeft voor alles een oplossing. Groet van ons allemaal.

 • #7

  Marco en Marianne van Beijeren (vrijdag, 13 maart 2020 19:19)

  Vandaag het rouw frame gebruikt van Robbie zeer vriendelijke man heel erg goed met zijn werk heeft alles goed begeleid met het frame een man met zijn hart op de juiste plek Robbie bedankt voor alles vandaag voor het weg brengen van onze vader zijn laatste wens is in vervulling gegaan je bent echt een topper ik raad iedereen aan die een chauffeur in zijn familie heeft bij een uitvaart hem te bellen voor het frame Grt Marco en Marianne van Beijeren

 • #6

  Erik Janssen Uitvaartzorg Salland (maandag, 09 september 2019 12:59)

  Onlangs gebruik gemaakt van de Rouwtruckframe. Het geheel is keurig verzorgd en ziet er mooi. Doordat het frame word gebracht en gemonteerd had ik er geen omkijken naar.
  Mocht u ooit de wens krijgen om de laatste rit op een vrachtwagen te maken dan beveel ik Robbie Wijma van Rouwtruckframe van harte bij u aan

 • #5

  casper van veen uitvaartzorg (dinsdag, 23 juli 2019 22:48)

  Super trots op jou! Wat doe jij dat mooi en waardig. Ik heb een goeie ervaring met de Rouwtruckframe �

 • #4

  Miranda Gerritsen (zaterdag, 25 mei 2019 16:48)

  Super bedankt voor het lenen van het frame en de super service

 • #3

  Bianca Poel (woensdag, 20 maart 2019 09:59)


  Vrijdag 15 maart j.l., hebben wij afscheid genomen van mijn vader, waardig afscheid is het geweest om zijn laatste reis als internationaal chauffeur op deze manier te mogen regelen.
  Onze dank en waardering gaat uit naar Robbie van rouwtruckframe, bijzonder lieve man en met zoveel respect heeft hij de laatste reis van mijn vader mogelijk gemaakt.
  Nogmaals, namens de nabestaande en de genodigde die aanwezig waren op de crematie, complimenten voor de manier waarop jij dit afscheid mogelijk heb gemaakt.
  Dank je wel!

 • #2

  Familie postma (zaterdag, 16 maart 2019 16:25)

  Wat een super mooi truckframe aan alles is gedacht...we hebben een bijzondere mooie dag gehad en een waardig afscheid gehad...bedankt voor alles de goede service het fijne contact alles was perfect

 • #1

  Freddy Huizeling (donderdag, 03 januari 2019 11:04)

  Ik ben onder de indruk van de solide frame, waar heel goed over nagedacht is, mijn complimenten. Aan alles is gedacht wat het heel makkelijk maakt om de frame op de schotel van de vrachtwagen te plaatsen. Ik was wat zenuwachtig aangaande de staatsierit over de snelweg, maar dit ging super. Robbie hartelijk bedankt.

  Freddy Huizeling
  Monuta uitvaartzorg Hoogezand-Sappemeer