Rouwtruck frame Bezorgservice

Als u dat wenst kunnen wij (tegen betaling) het Rouwtruckframe op locatie bezorgen en voor u monteren. Wij kunnen dit door heel Nederland en de kop van Duitsland doen, door middel van een eigen gesloten aanhanger (zie foto). Te LAAT komen op een uitvaart of crematie is GEEN optie en kunnen dit eventueel de dag voor de uitvaart/crematie bij u bezorgen. Dit bieden wij aan om oponthoud onderweg tegen te gaan en u een zorg minder heeft. We garanderen dat het Rouwtruckframe op tijd bij u is en gemonteerd op de truck staat.

 

Graag willen wij weten of u het Rouwtruckframe met of zonder dakje wil, en of u het frame met of zonder gordijnen wil huren. 

Locatie rouwtruck frame

U kunt het rouwtruckframe ook zelf ophalen. Los met uw truck of de aanhanger met frame met een ander voertuig. We kunnen ter plaatse het rouwtruckframe voor u op de truck monteren. 

 

Locatie rouwframe:

Warmoltsstrjitte 132                                             

9281 PW Harkema

Friesland

Rouwtruckframe bezorgservice op locatie
Rouwtruckframe bezorgservice op locatie
Netjes en schoon voor de bezorgservice rouwtruckframe.nl
Netjes en schoon voor de bezorgservice rouwtruckframe.nl

Kosten

Het huren van het Rouwtruckframe kost vanaf 1/10/2020 € 325,-  0% btw voor 1 dag (24 uur) Dit is inclusief montage en de schotelafdekplaat op de truck. Extra dagen kosten € 65,- 0% btw per dag extra. Voor de kosten van de  bezorgservice hangt het af van de afleverlocatie. Daar kunnen wij een passende offerte van maken.

U kunt kiezen om contant te betalen of door middel van een factuur van ons, of via uw uitvaartverzorger. Die keuze kunt/mag u zelf maken, maar let daarbij wel op dat u misschien recht heeft op een vergoeding van uw uitvaartverzekering.  U krijgt de factuur na de uitvaart en hoeft niet vooraf te betalen. Wij rekenen GEEN borg voor het gebruik van ons Rouwtruckframe. Kortom geen verrassingen en de aandacht gaat volledig naar u, zodat u op uw manier afscheid kan nemen van uw dierbare.

 

Wensen

Voor verdere wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen u voorzien van uitvaartdragers zowel vrouwelijke als mannelijke. Ook voor ander rouwvervoer zoals de rouw-vip Uitvaartbus. Het vast leggen van de uitvaart door een afscheidsfotograaf behoren tot de mogelijkheden. 

Mocht u niet in het bezit zijn van een truck of landbouw voertuig dan doen wij ons uiterste best dit voor u te verzorgen. Ook hebben we een gecertificeerde gekostumeerde chauffeur die de rouwtruck/tractor kan besturen als dit nodig zou zijn, zou u niet in het bezit zijn van het rijbewijs C/E. Dit bieden wij aan zo dat het voor iedereen mogelijk is, ook voor niet chauffeurs.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord. Ook buiten kantoortijden en in de weekenden en feestdagen.

Gecertificeerd uitvaartvervoer - statievervoer  behaald bij bruseco opleidingen
Gecertificeerd uitvaartvervoer - statievervoer behaald bij bruseco opleidingen